nedelja, 21 april 2024 06:31

Prijem i uručenje Ugovora stipendistima grada Sombora

 

Sportski savez grada Sombora objavio je da će u ponedeljak, 22. aprila u svečanooj sali Županije biti upriličeno svečano uručenje Ugovora stipendistima Grada Sombora. Kako se navodi, stipendisti, njihovi treneri i roditelji su u obavezi da dođu istog dana do 9.30 časova kako bi potpisali Ugovore, a pola časa kasnije krenuće i svečana ceremonija.

Ove godine stipendije je zaslužilo 26 mladih sportista iz 12 somboskih klubova. Najviše dobitnika imaju Rvački klub Soko, Kajak klub Dunav, Bokserski klub Sombor i Atletski klub Maraton po četiri. Kajak klub Sombor i Karate klub Somborac imaju po dvoje stipendista, dok Rvački klub Radnički, Biciklistički klub Lotus, Odbojkaški klub CVS Elbraco Tehnolend, Odbojkaški klub Volejstars i Odbojkaški klub Sombor imaju po jednog stipendistu, baš kao i Rukometni klub Sombor.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Dr Debora Li, ginekolog, kaže da od sto ljudi kod kojih je dijagnostikovan kancer, njih 38 će patiti od umerenog do jako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.