subota, 20 april 2024 05:52

Bowlingstones osigurao mesto u plej – ofu Prve bowling lige Srbije

 

Odigrano je kompletno 17. kolo Prve bowling lige Srbije. Jedini somborski predstavnik u elitnom bowling rangu Bowling Stonsi slavili su na gostovanju u Beogradu nad ekipom TimSoft Plus sa 5:11 (4:149:4.467).

Bila je ovo deveta prvenstvena pobeda Somboraca u ovogodišnjem prvenstvu. Trenutno su na četvrtoj poziciji na tabeli sa 19 bodova koje im garantuje mesto u plej – ofu. U pobedničkom timu samo dva igrača su prešla granicu od hiljadu srušenih pinova.

Najbolji rezultat imao je Oto Imre sa 1.150 oborenih pinova. Predrag Mandić je srušio 13 pinova manje, dok su Marko Minić i Slobodan Naumov srušili po 900 pinova. Nastupile su još i Tamara Ivanić (200) i Milka Rebić (180).

Sledi jednomesečna prvenstvena pauza. U narednom (18) kolu Stonsi će u Bačkom Dušanovu ugostiti sastav Crvene Zvezde. Ovaj meč bi trebalo da se odigra u utorak, 14. maja od 18 časova.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.