nedelja, 14 april 2024 06:32

Svečanim defileom motociklista otvorena nova moto sezona

U organizaciji moto kluba „Lowlanders“ i Moto Unije Vojvodine, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije grada Sombora i Grada Sombora, danas je svečanim defilom motora i obilaskom gradskog jezgra, otvorena nova moto sezona.

Više stotina motociklista iz Mađarske, Hrvatske, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Srbije, prisustvovalo je osveštanju motocikala, a potom i obilasku gradskog jezgra i slike „Bitka kod Sente“, gde im se obratio gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković.

„Želim da se zahvalim dragim gostima koji su danas ovde u Somboru. Velika mi je čast što ste se odlučili da jedna od lokacija koju ćete posetiti tokom otvaranja moto sezone bude i zgrada Županije. Danas nas je vreme poslužilo da jedna ovakva manifestacija u Somboru može uspešno da se organizuje. Drago mi je što smo sa Policijskom upravom u Somboru, saobraćajnom policijom i predstavnicima moto klubova, uspeli zajedno da ispoštujemo sve mere bezbednosti kako bi naši dragi sugrađani uživali u vašem defileu. Želim vam da se lepo provedete u našem gradu i da budete bezbedni u vožnji“, rekao jegradonačelnik Ratković prisutnim motociklistima.

Moto Unija Vojvodine ove godine po prvi put organizuje otvaranje moto sezone u Somboru, a cilj im je da promovišu motociklizam, bezbedno učestvovanje motociklista u saobraćaju, te da vrše edukaciju mlađih članova koji imaju ili žele da imaju motocikl.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.