utorak, 27 februar 2024 06:34

KDT Radnički Sombor: Šest medalja na prvenstvu Vojvodine

 

U subotu, 24. februara u Baču je održano prvenstvo Vojvodine u dizanju tegova za takmičare do 15 godina. Kako se navodi u izveštaju jedinog somborskog kluba, učešće je uzelo više od 50 takmičara sa teritorije naše pokrajiine.

Somborski KDT Radnički se predstavio sa sedam takmičara i takmičarki. Nastupili su Tajana Merl (49 kg), Teodora Vrbljanac (49 kg), Maša Rakonca (55 kg), Ana Pokrajac (55 kg), Mia Džinić (55 kg), Nikola Martinović (55 kg) i David Milošević (61 kg). Što se rezultata tiče, Tajana, Nikola i David su svojim izvanrednim nastupima osvojili prva mesta u svojim kategorijama, Teodora i Maša su bile druge, Mia treća, a Ana je zauzela četvrto mesto.

Petar Rang, trener somborskog kluba istakao je da je važno napomenuti da su devojčice u ekipnoj konkurenciji nadmašile sve ostale i ubedljivo zauzele prvo mesto. „Veoma veliki broj dece kako iz somborskog, tako i ostalih klubova je bila karakteristika ovog takmičenja i po tome se vidi da pedagoški rad i treninzi sa najmlađim uzrastom sportista ne nedostaju i da je budućnost olimpijskog dizanja u našem gradu i šire veoma izvesna“ – poručio je trener KDT Radničkog.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.