ponedeljak, 26 februar 2024 05:54

VIŠE PARKING MESTA U CENTRU SOMBORA U toku su završne pripreme za asfaltiranje

U toku su radovi na izgradnji parkinga na prostoru nekadašnjeg preduzeća „Prokupac“ u Somboru.

Gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković i član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija Đorđe Zorić obišli su radove i razgovarali sa predstavnicima izvođača „Džimi commerce“ d.o.o. Bezdan i nadzornog organa ispred JKP „Prostor“ Sombor.

Kada su završeni radovi u pitanju, sprovedena je elektroinstalacija za potrebe rasvete i video nadzora i postavljeni su kandelaberi. Takođe, završena je izgradnja zida oko samog prostora parkinga, nasipanje sloja tucanika, kao i nasipanje zemlje na mesta određena za zelenu površinu.

Trenutno se izvode radovi na postavljanju ivičnjaka i kanalica za odvođenje atmosferske vode i vrše završne pripreme kako bi se asfaltirali parkinzi. Po završetku asfaltiranja koje je planirano u narednim danima, pristupiće se uređenju vertikalne i horizontalne signalizacije.

Završetkom radova na izgradnji ovog parkinga, biće smanjen problem nedostatka parking mesta u centru grada jer će novih 80 parking mesta biti na usluzi sugrađanima.

Izvor:dnevnik.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.