četvrtak, 15 februar 2024 05:17

Neobična životna i emotivna priča dovela Fridu iz Perua u Sombor

Kako izgleda srećan brak, gde je iskrena ljubav poput harmonične simfonije, pokazuje primer porodice Kanjo iz Sombora. Neobična životna i emotivna priča dovela je Fridu iz Lime, glavnog grada Perua u Srbiju i Sombor.
Životni saputnici podelili su sa nama tajne kvalitetnog partnerskog odnosa i koliko je u porodičnom životu najvažnije međusobno poštovanje.

Lorant iz Sombora i Frida iz Perua upoznali su se na prekookeanskom brodu. Bila je to ljubav na prvi pogled, koju su krunisali brakom pre sedamnaest godina. Kažu da se vole danas istim intezitetom, a da je za srećan brak najvažnije međusobno razumevanje i podrška.

Lorant Kanjo: “Ljubav može da prevaziđe sve jezične granice. Verujem u to i mislim da je tako i izuetno cenim to što je Frida ostavila sve iza sebe i pošla zamnom”.

Frida Kanjo: “Možeš imati novca koliko god hoćeš, ali sa tim novcem ne možeš da kupiš ljubav. Volim svoju porodicu, a kako u mojoj zemlji, tako i ovde se kaže da je muž glava kuće, a žena vrat”.

Četvoročlana porodica je radosna i emotivno povezana. U njihovoj kući se govore srpski, mađarski, španski, engleski i francuski jezik.

Naši sagovornici ističu da je za srećan život najvažnije da se ne izgubi bliskost i osećaj pripadnosti, jer najvažnije je da je porodica složna gde god da živi i kakva god vremena da dođu.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.