ponedeljak, 12 februar 2024 06:18

Stonoteniseri Ravangrada upisali prvu prolećnu pobedu

 

Proteklog vikenda odigrani su mečevi 12. kola stonoteniske Vojvođanske A lige. Somborski predstavnici su nakon poraza u prethodnom kolu ostvarili polovičan učinak. Staparski Gusar je nakon tesnog poraza od Selenče izgubio i derbi od Spartaka Inspira 2. Subotičani su slavili sa 4:1, a jedini poen za goste upisao je Siniša Milić koji je sa 3:2 dobio Luku Vidovića.

Uprkos porazu Staparci su zadržali drugu poziciju na tabeli sa četiri boda manje u odnosu na rivala iz Subotice. Njihov kiks iskoristila je ekipa Apatina koja se nakon trijumfa (1:4) na gostovanju u Novom Sadu izjednačila sa njima na tabeli. Oba tima sada imaju po 20 bodova.

Nakon dva vezana prolećna poraza važnu pobedu uknjižila je ekipa Ravangrada. Somborci su maksimalnim rezultatom (4:0) porazili Mladost iz Bačkog Petrovca.

Pojedinačne pobede upisali su Ćirić, Balović i Hilko, dok je preostali poen doneo dubl Ćirić/Hilko. Ravangrad je trenutno peti tim lige sa 18 bodova. Prvenstvo se nastavlja narednog vikenda. Gusar dočekuje Podrinje, dok će se u derbiju kola u Apatinu sastati istoimena ekipa i Ravangrad.

U poslednjem stonoteniskom rangu Žak je poražen od Sente sa 4:0, dok je Ravagrad 2 bio slobodan. U narednom kolu Ravangrad 2 gostuje u Adi, dok je Žak slobodan. „Crno – beli“ su trenutno treći tim lige sa 13 bodova, dok je Ravangrad 2 mesto niže i sa bodom manje.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.