četvrtak, 01 februar 2024 07:08

Održana 194. sednica Gradskog veća grada Sombora

Između ostalog, prihvaćena je Informacija Odelјenja za polјoprivredu i zaštitu životne sredine i Odelјenja za komunalne delatnosti, imovinsko – pravne i stambene poslove o završenom postupku davanja u zakup gradskog građevinskog zemlјišta koje je u javnoj svojini grada Sombora a koje se koristi kao polјoprivredno zemlјište do privođenja planiranoj nameni prikuplјanjem pisanih ponuda u proizvodnoj 2023/2024. godini. Za učešće u postupku javnog nadmetanja prijavilo se 25 lica, a ukupna izlicitirana površina nakon završenog postupka javnog nadmetanja prikuplјanjem pisanih ponuda iznosi 46,7 hektara.


Gradski većnici su prihvatili ponude JKP „Čistoća“ Sombor za poslove održavanja higijene na javnim površinama, kao i za poslove zoohigijene za 2024. godinu. Pored toga, prihvaćene su ponude JKP „Prostor“ Sombor za uređenje i održavanje javnih površina u naselјenim mestima, kao i vršenje stručno tehničkog nadzora za 2024. godinu. Takođe, prihvaćena je i ponuda JKP „Zelenilo“ Sombor za održavanje urbanog mobilijara i dečijih igrališta u gradu i naselјenim mestima za 2024. godinu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Fizička aktivnost je važna. Međutim, određena zdravstvena stanja, poput hipertenzije, mogu učiniti neke oblike vežbanja ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.