utorak, 30 januar 2024 16:04

Od petka prvi „Somborski sajam knjiga“

Srpska čitaonica „Laza Kostić“ Sombor priređuje u Svečanoj dvornici „Sava Stojkov“ (Velikoj sali Srpske čitaonice) prvi „Somborski sajam knjiga“.

Ovaj događaj trajaće od 2. do 4. februara, a svečano otvaranje zakazano je za petak, 2. februar, sa početkom u 11 sati. Istog dana, od 18 sati, zakazano je predstavljanje izdavačke delatnosti Srba u Hrvatskoj, dok su za subotu, 3. februar, predviđena dva književna događaja. Naime, drugog dana Sajma, od 11 sati, u Srednjoj sali Srpske čitaonice, biće održan okrugli sto naziva „Izdavaštvo izvan metropole: Iskustva i perspektive“, dok je predstavljanje knjige „Vila sa Čakora“ Nede Đukuć Borojević zakazano za 17 sati.

Kako najavljuju organizatori, radno vreme Sajma je od 11 do 18 sati prvog dana, od 10 do 18 drugog, dok će poslednji dan, 4. februara, Sajam za posetioce biti otvoren od 10 do 13 sati.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.