četvrtak, 25 januar 2024 05:08

Detalji ogromnog požara u banji Bezdan: Vatrogasci se bore sa plamenom, pacijenti hitno evakuisani

Veliki požar izbio je večeras oko 19.30 časova u banji u Bezdanu kod Sombora, a vatra je tolika da se vidi skroz na ulazu u naselje, saznaje "Blic". U plamenu je krovna konstrukcija i objekat iznad termalnih bazena.

Kako se vidi na fotografiji objavljenoj na stranici 192.rs, plamen se diže nekoliko metara u visinu, a dim kulja na sve strane. Na terenu su policija, četiri vatrogasne ekipe sa dvadesetak vatrogasaca i članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bezdan i pokušavaju da ugase požar. Na terenu su ekipe iz Bačkog Monoštora, Bačkog Brega, bezdana, Stapara i Sombora.

Kako nezvanično saznaje "Blic" iz izvora u somborskoj policiji, sve osoblje i pacijenti, njih oko 70, su evakuisani na vreme i prema prvim informacijama nema nastradalih niti povređenih. Vatra je i dalje intenzivna i zahvatila je veći deo objekta i krovnu konstrukciju. Uzrok požara još nije poznat a pretpostavlja se da je vatra izbila prvo u sali za kineziterapije.

Izvor: bic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Srpski narod se mnogo puta u svojoj istoriji suočavao sa stradanjima i pošastima. Zato i ne čudi što su naši stari imali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.