subota, 02 decembar 2023 05:48

Kod Somborca pronašli marihuanu, ekstazi, kokain, vagice i drobilice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su M. G. (1994) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom kuće koju osumnjičeni koristi pronašla oko 935 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, oko 40 grama ekstazija, oko 20 grama amfetamina i oko pet grama praha za koji se sumnja da je kokain, kao i tri vagice za precizno merenje.

Takođe, u kući je bio i četrdesettrogodišnji muškarac kod koga je policija pronašla paketić sa manjom količinom praha za koji se sumnja da je amfetamin i drobilicu sa manjom količinom materije za koju se sumnja da je marihuana.

M. G. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Somboru, dok će protiv četrdesettrogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sajamski popusti kod većine domaćih turističkih agencija traju još dan, dva, a grčka letovališta su na startu najtraženi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.