sreda, 29 novembar 2023 14:48

Srebro i dve bronze za karatiste KK "Dušan Staničkov" iz Sombora na Kupu Srbije u Čačku

U subotu 25. novembra u Čačku (sportska hala „Mladost“ Atenica) u organizaciji Karate federacije Srbije je održan Kup Srbije za poletarce, pionire i nade u katama.

Od 3 takmiča Karate kluba "Dušan Staničkov" koji su se sa Kupa Vojvodine plasirali na ovo važno takmičenje, osvojene su 3 medalje (1 srebro i 2 bronze) pojedinačno u katama.

Vicešampion u pojedinačnoj konkurenciji u katama bio je MILAN RADMILOVIĆ MIĆKO koji je u konkurenciji pionira 2013. godište u klasi D osvojio 2. mesto i SREBRNU medalju, dok je DUŠAN KUBATOV u konkurenciji pionira 2013. godište u klasi E pojedinačno u katama osvojio 3. mesto i BRONZANU medalju.

U konkurenciji nada 2011. godište JOVANA GOLUBOVIĆ osvaja 3. mesto i BRONZANU medalju.

Posle kata sledio je nastup naših borbaša MILANA RADMILOVIĆA MIĆKA i DUŠANA KUBATOVA.

Mićko je nastupao u konkurenciji pionira 2013. godište do 35 kg. U veoma jakoj konkurenciji nastupilo je 22 takmičara, naš Mićko je ostvario 2 pobede i gubi u borbi za polufinale i tako zauzima visoko 5-o mesto.

Dušan je nastupio u konkurenciji pionira 2013. godište do 45 kg. Dule kao i Mićko u izuzetno jakoj konkurenciji zauzima visoko 5-o mesto na KUP-u Srbije.

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.