utorak, 28 novembar 2023 10:13

Besplatan kurs veza za žene u Gradskom muzeju Sombor

U četvrtak, 30. novembra, od 16 do 18 časova, povodom 16 Dana aktivizma protiv nasilјa nad ženama Muzej organizuje kurs veza za žene.

Povodom 16 Dana aktivizma protiv nasilјa nad ženama Gradski muzej Sombor organizuje kurs veza za žene u četvrtak, 30. novembra, od 16 do 18 časova. Učešće na kursu je besplatno, a zainteresovane treba da ponesu igle, makaze, ramove i konce.

Edukatorka veza koja će voditi kurs je Ljilјana Zlatar. Kontakt za prijave je Nevena Živadinović Kusonić, kustos pedagog, na adresu e–pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.