subota, 18 novembar 2023 07:09

JKP "Prostor" oglašava licitaciju rashodovanih osnovnih sredstava

JKP "PROSTOR" SOMBOR raspisuje oglas za otuđenje rashodovanih osnovnih sredstava putem postupka javnog nadmetanja.

Održavanje postupka Javno nadmetanje licitacija će se sprovesti dana 24.11.2023.godine:

- na adresi Staparski put bb, Sombor (objekat JKP „Čistoća“ Sombor- Mašinska Radionica) sa početkom u 10:00 časova
- na adresi Kosovska 10, Sombor (objekat JKP „PROSTOR“ SOMBOR“) sa početkom u 12 časova

Pregled rashodovanih osnovnih sredstava koje su predmet otuđenja može se izvršiti na adresi Staparski put bb, Sombor (objekat JKP „Čistoća“ Sombor- Mašinska Radionica) i na adresi Kosovska 10, Sombor (objekat JKP „PROSTOR“ SOMBOR“) od 21.11.2023.godine do 23.11.2023.godine od 11:00-13:00 časova prema rasporedu koji se prethodno dogovori sa ovlašćenim licem Đorđem Jovićevićem na telefon 025/515-00-90 ili 064-849-20-79.

Detalјnije informacije i slike opreme koja se prodaje putem licitacije možete pogledati OVDE.

Dokumentaciju u papirnom formatu zainteresovani mogu preuzeti u JKP "Prostoru" Venac Radomira Putnika 18 Sombor kod ovlašćenog lica za sprovođenje licitacije.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.