utorak, 31 oktobar 2023 05:38

Ministarstvo za brigu o selu dodelilo sredstva za još 14 kuća u opštini Sombor

Zamenica gradonačelnika, Ljilјana Tica, juče je u Beogradu, kao predstavnik Grada Sombora bila potpisnik Ugovora za finansiranje kupovine seoske kuće sa okućnicom za još četrnaest porodica sa teritorije Grada.

Ugovore o finansiranju kupovine seoske kuće sa okućnicom su potpisali Svetlana Necić iz Sombora, Ivana Martonoški iz Stapara, Tamara Urban iz Stanišića, Tamara Todorić iz Bezdana, Tamara Čavlin iz Stanišića, Aleksandra Dmitrović iz Klјajićeva, Bojan Pazmanj iz Bezdana, Ivana Kuridža iz Stanišića, Kristina Smilјanić iz Svetozar Miletića, Dubravka Erceg iz Koluta, Nedelјka Novaković iz Riđice, Sofija Vujaklija iz Čonoplјe, Diana Kabok iz Telečke i Milana Radin iz Doroslova.
Zamenica gradonačelnika, Ljilјana Tica, izrazila je veliko zadovolјstvo na skloplјenim Ugovorima sa čak četrnaest porodica i dodala kako će Grad Sombor u saradnji sa Republikom Srbijom nastaviti sa finansiranjem kupovine seoskih kuća za stanovanje svim sugrađanima koji nisu stambeno obezbeđeni i koji žele da žive na selu. Tom prilikom, čestitala je dobitnicima sredstava i poželela im puno sreće u svojim novim domovima.

Ministarstvo za brigu o selu još od 2021. godine, dodelјuje bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća na teritoriji grada Sombora i time podstiče ostanak lјudi na selu, sa prednostima i mogućnostima koje ono nudi, kako za mlade bračne parove, decu, tako i za samohrane roditelјe.

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.