ponedeljak, 02 oktobar 2023 13:33

Somborske duhovne večeri ponovo pred Somborcima

Zajedničkim angažovanjem i u organizaciji Srpske pravoslavne crkve, Rimokatoličke crkve i Jevrejske opštine Sombor u Somboru će nakon mnogo godina ponovo biti organizovane Somborske duhovne večeri. Program duhovnih večeri počinje otvaranjem 3. oktobra 2023. godine u 19.30 č u velikoj sali Gradske kuće.

U sredu 4. oktobra u prepodnevnim časovima za đake somborskih srednjih škola organizovan je obilazak verskih objekata u kojima će se upoznati sa istorijom i tradicijom sve tri verske zajednice na teritoriji našeg grada, od njihovih začetaka do danas. Istog dana u 17 č biće otvorena izložba „Sinagoge u Vojvodini“ u prostorijama Jevrejske opštine u Somboru, a u večernjim časovima u 19.30 č u Svetođurđevskom hramu je organizovan koncert horske duhovne muzike.

Dana 5.oktobra u 19.30 č u Crkvi Presvetog Trojstva organizovan je koncert duhovne muzike i svečano zatvaranje.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.