ponedeljak, 02 oktobar 2023 07:01

Član ARK "Somaraton", Josip Major, vicešampionski u Zrenjaninu

U nedelju 01. oktobra održano je sedmo izdanje polumaratona u Zrenjaninu koje je okupilo oko 800 trkača koji su učestvovali na jednoj od tri distance i to na 7 kilometara, štafetnoj trci i polumaratonskoj trci na 21 kilometar.

Članovi atletsko rekreativnog kluba ’’Somaraton’’ Sombor bili su jedan od najbrojnijih klubova, a nastupili su na trkama na 7 i 21 kilometar.

ajuspešniji nastup imao je Josip Major koji je bio drugi na trci na 7 kilometara sa samo dvadesetak sekundi zaostatka za šampionom. Ana Pešić je istračala prvo mestu u svojoj starosnoj kategoriji, Dejan Nikolić drugo, a Branislav Katić je na istoj distanci zauzeo treće mesto u svojoj starosnoj kategoriji. Sedam kilometara u Zrenjaninu istračali su i Miroslav Liščević, Jelena Stanimirović, Aleksandar Martinović, Daniel Šokac, Aleksej Tutuš, Sanja Vojvodić, Miloš Jandrić, Monika Maunić i Damir Ivković.

Polumaratonsku distancu su istrčali Predrag Gagić, Damir Marković, Zoran Nikolić, Suzana Filipović koja je bila i druga u svojoj starosnoj kategoriji, Jelena Perenčević, Maja Bodrožić, Biljana Vezmar i Arpad Šarkezi koji je bio prvi u svojoj starosnoj kategoriji.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.