nedelja, 01 oktobar 2023 05:15

„Dame trče“ po osmi put u Somboru. Preko 200 učesnica iz 32 grada

U organizaciji Atletsko-rekreativnog kluba „Somaraton“, a u saradnji sa Crvenim krstom Sombor i Sportskim savezom grada Sombora, uz podršku Grada Sombora, održana je osma po redu trka „Dame trče“.

Sada već tradicionalna trka, okupila je preko 200 učesnica iz 32 grada Republike Srbije i Republike Srpske, koje su trčale od Gradskog kupališta „Štrand“, do Tromeđe u dužini od 5km.

Ovogodišnje izdanje trke organizovano je pod sloganom „Dame trče za Bilјanu“, posvećeno Bilјani Radonić, koja vodi borbu protiv opake bolesti, a takođe je jedna od učesnica ove manifestacije.

Prvo mesto osvojila je Jelena Čortan iz Sombora, drugo mesto zauzela je Marija Bubalo iz Apatina, a treće mesto pripalo je Jasmini Klјajić iz Apatina.

Cilј ove manifestacije jeste pokretanje aktivizma i podizanje svesti i želјe za zdravijim načinom života kod dama u našem okruženju, ali i kod svih stanovnika koji imaju želјu da se bave sportom i zdravim načinom života.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.