utorak, 26 septembar 2023 05:06

Svečano otvaranje pozorišne sezone u Kulturnom centru “Laza Kostić” Sombor

 

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor i u narednoj sezoni pripremio je bogat izbor predstava za decu i mlade, ali i za odrasle.

Pozorišnu sezonu 2023/24, na vaše i naše zadovoljstvo počinjemo sa dve sjajne predstave koje nam dolaze iz Beograda.

Za našu najmlađu publiku na Sceni za decu i mlade “Fabrika snova”, u subotu, 7.10.2023. godine u 17.00 časova, biće izvedena predstava “Crvenkapa” Pan Teatra, a za ljubitelje komedije, u 20.00 časova, naša čuvena pozorišna, televizijska, filmska i glasovna glumica, prvakinja Pozorišta na Terazijama, gospođa Ljiljana Stjepanović, izvešće “Gospođu ministarku”, po motivima istoimenog teksta Branislava Nušića, za koju je tekst prilagodio čuveni Gale Janković.

Ulaznice možete kupiti od utorka, 26. septembra, na Blagajni Kulturnog centra, utorkom i sredom u periodu od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Promo cene ulaznica do kraja ove godine iznosiće:

Cena ulaznice za dečiju predstavu “Crvenkapa” iznosi 300 dinara.
Cena ulaznice za predstavu “Gospođa ministarka” iznosi 1000 dinara.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.