utorak, 19 septembar 2023 06:45

Čičovi dobili dečije igralište

U sklopu dečjeg igrališta, postavlјeno je sedam sprava za igranje najmlađih, kao što su lјulјaške, tobogan, klackalica… na kojima će moći da provode svoje slobodno vreme i da se druže sa svojim vršnjacima.
Prema gradonačelnikovoj najavi, pored Čičova, biće postavlјene dodatne sprave na Čonoplјanskom putu u Somboru, a novo igralište će dobiti i naselјeno mesto Klјajićevo.

Tokom svoje posete Čičovima, gradonačelnik Ratković je obišao i sportski teren gde je razgovarao sa stanovnicima o njihovim potrebama i planovima za dalјe ulaganje u ovo salaško naselјe.

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.