utorak, 19 septembar 2023 06:41

Zakazana 25. sednica skupštine grada Sombora

Predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Rus zakazao je 25. sednicu Skupštine za ponedelјak, 25. septembar 2023. godine, u Velikoj sali zgrade Županije, sa početkom u 9.00 časova.

Odbornici će na 25. sednici Skupštine grada odlučivati o 21 tački dnevnog reda, između ostalog o informaciji o izvršenoj eksternoj reviziji završnog računa budžeta Grada Sombora za 2022. godinu, o predlogu Lokalnog akcionog plana za upravlјanje migracijama u Gradu Somboru za period od 2023. do 2026. godine, izveštaju o radu Javnih komunalnih preduzeća JKP „Energana“ Sombor, JKP „Zelenilo“ Sombor, JKP „Vodovod“ Bezdan, JKP „Vodokanal“ Sombor, JKP „Prostor“ Sombor, JKP „Čistoća“ Sombor i JKP „Parking servis Sombor“ Sombor za 2023. godinu.

Na dnevnom redu 25. sednice Skupštine grada, naći će se i imovinsko – pravni predmeti, kao i nekoliko izbora i imenovanja.

Saziv 25. sednice Skupštine grada možete pogledati ovde.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.