utorak, 19 septembar 2023 06:41

Zakazana 25. sednica skupštine grada Sombora

Predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Rus zakazao je 25. sednicu Skupštine za ponedelјak, 25. septembar 2023. godine, u Velikoj sali zgrade Županije, sa početkom u 9.00 časova.

Odbornici će na 25. sednici Skupštine grada odlučivati o 21 tački dnevnog reda, između ostalog o informaciji o izvršenoj eksternoj reviziji završnog računa budžeta Grada Sombora za 2022. godinu, o predlogu Lokalnog akcionog plana za upravlјanje migracijama u Gradu Somboru za period od 2023. do 2026. godine, izveštaju o radu Javnih komunalnih preduzeća JKP „Energana“ Sombor, JKP „Zelenilo“ Sombor, JKP „Vodovod“ Bezdan, JKP „Vodokanal“ Sombor, JKP „Prostor“ Sombor, JKP „Čistoća“ Sombor i JKP „Parking servis Sombor“ Sombor za 2023. godinu.

Na dnevnom redu 25. sednice Skupštine grada, naći će se i imovinsko – pravni predmeti, kao i nekoliko izbora i imenovanja.

Saziv 25. sednice Skupštine grada možete pogledati ovde.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.