ponedeljak, 18 septembar 2023 05:06

Održan 4. međunarodni memorijalni turnir u boćanјu „Dušan Grba“

U organizaciji Boćarskog kluba „Ravangrad“, a uz podršku Sportskog saveza grada Sombora i Grada Sombora, održan je četvrti po redu Međunarodni memorijalni turnir „Dušan Grba“, na Gradskom stadionu u Somboru.

Turnir je okupio šesnaest ekipa iz Srbije i Crne Gore, koje su pokazale zavidno znanje i veštine tokom celodnevnog takmičenja. Pobednik turnira je ekipa „Novi Beograd“, koja je ujedno i novi – stari šampion Prve lige Srbije u boćanju. Drugo mesto osvojili su BK „Lasta Beograd“, a treće mesto pripalo je ekipi BK „Fruška Gora“.

Organizatori turnira su se zahvalili svim ekipama na učešću i kvalitetnom druženju, očekujući njihovo prisustvo i naredne godine.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.