nedelja, 17 septembar 2023 10:11

Bački Monoštor domaćin dikovne kolonije „Dondo“

U organizaciji Udruženja građana „Bodrog“, organizovana je sedma po redu likovna kolonija „Dondo“, u Bačkom Monoštoru. Umetnike su ispred Grada Sombora posetili gradonačelnik Grada Sombora, Antonio Ratković i gradski većnik za oblast ekologije i zaštite životne sredine, Slobodan Stanić.

Likovna kolonija se tradicionalno organizuje u vikend naselјu Dondo po kom je i dobila ime, a likovni stvaraoci, inspirisani prirodnim lepotama Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlјe“, uz prelepo druženje i zabavu, na platnu su prikazali svoje znanje i veštine.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.