nedelja, 10 septembar 2023 05:16

Migranti kamenovali voz kod Sombora

Noćas oko 3 časa u ataru Sombora migranti su kamenovali teretni voz koji je išao u pravcu Subotice, saznaje nezvanično „Politika”. Kamenica je pogodila i razbila prednje staklo na kabini mašinovođe, koji je prošao bez ozleda. Na zaštitnom staklu lokomotive vidljiva je rupa koju je načinila kamenica, dok je veći deo vetrobrana izlomljen.

Teretna kompozicija koja saobraćaj iz Novog Sada, preko Bogojeva i Sombora do Subotice stigla je u subotičku železničku stanicu sa ovako oštećenim vetrobranskim staklom. Prema nezvaničnim informacijama migranti su primećeni na pruzi i jedan od njih je bacio kamen u pravcu voza, a navodno ovo nije prvi slučaj napada koji doživljavaju mašinovođe. Naime, često na pruzi zatiču migrante koji ne žele da se sklone i gađaju ih raznim predmetima.

Izvor: politika.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.