Saobraćajna nezgoda na putu Sombor -  Apatin Saobraćajna nezgoda na putu Sombor - Apatin Foto: Ilustracija
sreda, 06 septembar 2023 04:46

Saobraćajna nezgoda na putu Sombor - Apatin

Na državnom putu Sombor - Apatin, kod mosta na kanalu DTD juče oko 15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda, u kojoj je lakše povređen vozač automobila marke "škoda".

Vozač je bio sam u automobilu, saznaje RTV.

Vozač je iz Apatina, a pretpostavka je da je izgubio kontrolu nad upravljačem usled neprilagođene brzine kretanja i tako se zaleteo u drvo.

Inače, vozač je sleteo sa puta na već odavno poznatoj crnoj tački kod mosta na kanalu DTD, gde je u prethodnih deset godina bilo više saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.