subota, 26 avgust 2023 10:47

Somborska muzičarka objavila pesmu o nasilju nad ženama (VIDEO)

Oli Pop, alternativna pop muzičarka iz Sombora, poznata i kao kantautorka pod svojim punim imenom Olivera Popović, objavila je novi singl pod nazivom “Kriva” u kojem sagledava stvarnost iz ugla žrtve seksualnog nasilja.

„Toliko puta se već desilo da se žena koja je pretrpela nasilje i koja je smogla snage da o tome progovori okrivljuje za ono što joj se desilo jer se ne uklapa u sliku „savršene“ žrtve. Svaki put bih tada pomislila kako ispada da je kriva što je uopšte preživela (što je apsurdno) jer je mnogima u našem društvu neprijatno da čuju bolnu i često zbunjujuću istinu o nasilju“, kaže Oli Pop koja je još jednom samostalno režirala i snimila spot koji prati pesmu.

Na pitanje da li se sada okreće društveno angažovanim temama, Oli Pop odgovara da uvek piše o onome što je emotivno pogađa i okupira misli.

„Ovo je sigurno najmračnija tema kojom sam se pozabavila u muzici. Samim tim i sama pesma je muzički mračna i drugačija od laganijeg pop zvuka kojem sam težila poslednjih par godina“, dodaje Oli Pop.

Izvor: n1info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnoge poznate ličnosti imali su uspešne karijere, ali su se zbog nekih životnih nedaća povukli iz javnosti i započeli po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.