petak, 25 avgust 2023 10:10

Komesarijat za izbeglice dodelio Somboru 980 hiljada dinara za kupovinu ogreva

Član Gradskog veća za oblast socijalne zaštite Darko Smiljanić, danas je ispred Grada Sombora, kao ovlašćeni potpisnik Ugovora o saradnji između Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije i Grada Sombora, prisustvovao potpisivanju u Palati Srbija.

Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije je na osnovu Javnog poziva doneo Odluku za dodelu sredstava u iznosu od 980.000,00 dinara namenjenih za kupovinu ogrevnog drveta sa prevozom za najugroženije porodice izbeglica i interno raseljenih lica na području Grada Sombora. Predmetnim ugovorom je definisano da je maksimalan iznos sredstava po porodičnom domaćinstvu 35.000,00 dinara.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnoge poznate ličnosti imali su uspešne karijere, ali su se zbog nekih životnih nedaća povukli iz javnosti i započeli po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.