petak, 11 avgust 2023 05:36

Izgrađena pešačka staza u MZ „Gornјa Varoš“ u Somboru

Iz programa participativnog budžetiranja, projekat izgradnje pešačke staze od kraja Ulice Velјka Mićunovića do Bezdanskog puta, uz reku Mostonga, efikasno je realizovan. Tim povodom, danas su, član Gradskog veća za oblast finansija i privrede, Sava Dojić, zajedno sa predstavnicima Saveta mesne zajednice „Gornja Varoš“ i nadzorno-tehničkim organima ispred JKP „Prostor“ Sombor, obišli završene radove u Mesnoj zajednici „Gornja Varoš“.

Pešačka staza je izgrađena u dužini od skoro 207 m, a širina je 1,3 m. Izvođač radova na projektu izgradnje na gorepomenutoj lokaciji je „Vojput“ d.o.o. Subotica. Ovom prilikom, stanovnici iz obližnje ulice izrazili su veliku zahvalnost Gradu Somboru na izdvojenim sredstvima u ime svih stanovnika na pobolјšanju samih uslova života. „Poseban je značaj izgradnje ove vrste saobraćajne površine za sve stanovnike jer je naš grad oličenje pešaka, kao zaštitnog obeležja našeg ravničarskog područja i veliko hvala Gradskoj upravi što su imali sluha za potrebe nas stanovnika“, istakla je jedna od stanovnica ove mesne zajednice. Gradski većnik Dojić je, isprativši ceo proces rada na izgradnji staze, iskazao zadovolјstvo efikasnošću realizacije radova, kako na ovom projektu iz participativnog budžetiranja tako i ostalim, koji su završeni u planiranom roku. Grad Sombor će nastaviti sa ulaganjem sredstava u svakom naselјenom mestu i mesnoj zajednici po principu većinskog izjašnjavanja stanovnika sa te teritorije.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.