četvrtak, 03 avgust 2023 07:44

Do 7. avgusta krajnji rok prikupljanja informacija o nastaloj šteti usled vremenskih neprilika na teritoriji grada Sombora

Na osnovu nastale materijalne štete usled vremenskih neprilika na građevinskim objektima i poljoprivrednim zemljištima na teritoriji grada Sombora, na dane 13. i 21. jula 2023. godine, građani prijavljuju informacije o mestu nastanka štete i ličnim kontakt podacima vlasnika objekata i zemljišta, počevši od 24. jula, 2023. godine.

Prijava informacija o nastaloj šteti će se vršiti do ponedeljka, 7. avgusta, 2023. godine, putem brojeva telefona: 066/833-12-02 i 025/468-130. Za prijavu štete, građani mogu doći i lično u mesnu zajednicu u naseljenom mestu u kojem žive ili u zgradu Županije, Trg cara Uroša 1, 25000 Sombor, u kancelariju br. 154. Prijava štete se može obaviti i elektronskim putem, slanjem popunjenog Obrasca na sledeću elektronsku adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Da podsetimo, Gradsko veće Grada Sombora je na 163. Sednici formiralo Komisiju za procenu štete i potreba na građevinskim objektima i poljoprivrednim zemljištima nakon elementarnih i drugih nepogoda i to u danima 13. i 21. jula 2023. godine, na teritoriji grada Sombora.

Elektronski možete preuzeti Obrazac ovde.

Nakon popunjenog Obrasca, formirana Komisija izlazi na mesto prijavljene štete.

Molimo građane da unapred pripreme podatke za unos u Obrazac za prijavu štete.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.