ponedeljak, 31 jul 2023 09:33

Sombor domaćin „MTS Streetball 3x3” turnira

Grad Sombor je po prvi put bio domaćin trenutno najpopularnijeg „mts Streetball 3h3“ turnira u okviru lige Srbije, pod pokroviteljstvom kompanije „Telekom Srbija” i „Arena Channels Group“, te Grada Sombora i somborskog Košarkaškog kluba „Džoker“.

Članica Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva, Antonija Nađ Kosanović je ispred Grada, svojim prisustvom podržala ovu modernu i mladu sportsku smotru.

Somborski ljubitelji basketa su uživali u utakmicama turnira, sada već izuzetno popularnog i promovisanog sporta. „mts Sreetball 3h3“ lige Srbije se održava u više gradova, a predfinalna stanica lige je pripala Somboru. Turnir je održan na platou glavne ulice, na postavljenoj bini za 3×3 basket uz spektakularne LED reklame, rasvetu, ozvučenje i tribine za gledaoce. Učešće na najvećem karavanu u Srbiji uzelo je 19 ekipa. Nagradni fond za osvojeno prvo mesto je iznosio 150.000,00 dinara, za drugo mesto 70.000,00 dinara, a za treće 30.000,00 dinara. Najboljem igraču turnira, Draganu Bjelici, uručena je novčana nagrada u iznosu od 12.000,00 dinara. Na utakmici velikog finala 8. stanice u Somboru, snage su odmerili basketaši ekipa „Pirot 3×3“ i „3×3 AK Sekulić”. Pirotska trojka slavila je pobedu rezultatom 19:17. Sledeća stanica „mts Streetball 3x3“ lige Srbije je zakazana u Sokobanji.

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.