ponedeljak, 03 jul 2023 08:48

Privode se kraju radovi koje finansiraju Pokrajinska vlada Vojvodine i grad Sombor

Zahvaljujući dobroj saradnji Grada Sombora i Pokrajinske vlade Vojvodine, uspešno je realizovan niz projekata na teritoriji grada Sombora.

Završena je obnova Sportske sale Srednje tehničke škole u Somboru, dok je u Gradskoj hali „Mostonga“, u toku izgradnja sistema ventilacije i klimatizacije sa rekonstrukcijom sistema vazdušnog grejanja. Radovi na rekonstrukciji krova Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ su završeni, a radovi na zameni stolarije i obnove fasade se privode kraju. Jedan od najvažnijih projekata je svakako izgradnja lokalnog puta od regionalnog značaja Stapar – Sivac, koji će značajno doprineti boljoj povezanosti Grada Sombora i opštine Kula, kao i naseljenih mesta na teritoriji Zapadnobačkog okruga.

Gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, izrazio je veliku zahvalnost predsedniku Pokrajinske vlade, Igoru Miroviću, kao i celokupnoj Pokrajinskoj vladi, te Upravi za kapitalna ulaganja, jer su prepoznali koliki značaj proizilazi iz svih ovih projekata, kao i potencijal našeg grada.

„Nastavljamo sa značajnim ulaganjima u zajedničkim projektima, kao i dobrom saradnjom. Očekuje nas još mnogo ulaganja u Gradskoj hali „Mostonga“, rekonstrukcija rukometnog terena u Srednjoj tehničkoj školi, završetak puta Bački Monoštor – Kupusina, kao i početak prve faze radova na izgradnji atarskog puta Rastina – Riđica“, istakao je gradonačelnik.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.