petak, 30 jun 2023 06:21

Javni pozivi za zakup i korišćenјe poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Sombora za 2024. godinu

U toku su dva javna poziva za korišćenje polјoprivrednog zemlјišta u državnoj svojini na teritoriji grada Sombora za 2024. godinu.

Javni poziv za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja nadoknade polјoprivrednog zemlјišta u državnoj svojini na teritoriji grada Sombora za 2024. godinu namenjen je obrazovnim ustanovama, visokoobrazovnim ustanovama i pravnim licima u državnoj svojini koja su registrovana za poslove u oblasti šumarstva.

Više o načinu dostavlјanja zahteva, uslovima i potrebnoj dokumentaciji Javnog poziva za korišćenje polјoprivrednog zemlјišta u državnoj svojini bez plaćanja nadoknade, možete pročitati ovde.
Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa polјoprivrednog zemlјišta u državnoj svojini na teritoriji grada Sombora za 2024. godinu namenjen je vlasnicima polјoprivredne infrastrukture i polјoprivrednicima koji se bave stočarstvom.

Za više informacija o Javnom pozivu za dokazivanje prava prečeg zakupa polјoprivrednog zemlјišta u državnoj svojini pogledajte ovde.

Rok za dostavlјanje Zahteva i potrebne dokumentacije je 31. oktobra 2023. godine.

Obrazac zahteva može se preuzeti svakog radnog dana od 10.00 do 14.00 časova, u prostorijama Odelјenja za polјoprivredu i zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Sombora, Trg cara Uroša br. 1, prizemlјe, kancelarija br. 55 ili sa sajta Grada Sombora www.sombor.rs (Aktuelnosti/Javni pozivi).

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.