subota, 24 jun 2023 09:38

„Oktagon bet“ pobednik turnira „Sombor kup 2023“

Letnji turnir u malom fudbalu, sinoć je, u finalnoj utakmici održanoj u „Sokolskom domu“, dobio pobednika, ekipu „Oktagon bet“. Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković je svojim prisustvom uveličao i podržao sportski događaj i time pokazao kolika je vrednost i značaj sportskih dešavanja, pogotovo za najmlađe sugrađane.

U ovoj sportskoj smotri učestvovao je veliki broj ekipa i to u tri kategorije. Učestvovalo je 18 seniorskih ekipa, dok je u kategoriji veterana učestvovalo 6 timova, a najmlađih, a ujedno i najbrojnijih u kategoriji juniora, je bilo čak 300.
Nagradni fond za pobednika „Sombor kupa 2023“ je iznosio 300 hiljada dinara i pehar, koje je najboljima uručio gradonačelnik Sombora. Takođe, gradonačelnik je svim učesnicima čestitao na uspehu. Turnir je uspešno organizovan i realizovan uz podršku Grada Sombora.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.