četvrtak, 22 jun 2023 06:55

Počeli pripremni radovi na postavljanјu pontonskog mosta iz Sombora ka Apatinu

Gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković i načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga, Goran Nonković, obišli su danas početak radova na izgradnji prilaznih rampi i puta ka pontonskom mostu na Velikom bačkom kanalu.

Zbog rekonstrukcije apatinskog mosta, obustavlјen je saobraćaj preko Velikog bačkog kanala, te preusmeren na alternativni pravac, preko naselјenog mesta Prigrevica i prigradsko – salaškog naselјa Čičovi. Povodom toga, Grad Sombor je obezbedio besplatan prevoz za stanovnike prigradsko – salaških naselјa Bukovac i Centrala do grada Sombora, koji će saobraćati u oba pravca sve do postavlјanja pontonskog mosta.

U toku su radovi na iskopima sa obe strane obale Velikog bačkog kanala, pored apatinskog mosta, a u planu je da se do budućeg postavlјenog pontonskog mosta dolazi putem pored objekata nekadašnjeg preduzeća „INPRO“ d.o.o, a sa suprotne strane kod DTD VDP „Severna bačka“. Pontonom će se odvijati putnički saobraćaj, dok će teretna vozila morati da se kreću alternativnim pravcem.

Slobodno vreme

Lifestyle

 Kako god to danas izgledalo, sa vremenske distance od 30, 40 i više godina, u bivšoj Jugoslaviji vozili su se različiti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.