ponedeljak, 05 jun 2023 06:01

Počele prijave za manifestaciju Ulica starih zanata

Turistička organizacija Grada Sombora će 23. i 24. juna 2023.godine, po petnaesti put, organizovati izložbeno prodajnu manifestaciju Ulica starih zanata, na prostoru Glavne ulice - Kralјa Petra I.
Radno vreme manifestacije će biti od 10 do 23 časa, a na dan održavanja manifestacije Somborski kotlić do 24 časa.

Tokom trajanja manifestacije, 24. juna realizovaće se i tradicionalna manifestacija Somborski kotlić. Navedene manifestacije su objedinjene kako bi stari zanati bili maksimalno promovisani.
Pozivamo Vas da uzmete učešće u manifestaciji Ulica starih zanata u Somboru i vašim proizvodima obogatite ponudu zanatskih proizvoda i rukotvorina.

Izlagački stolovi (dimenzija stola 2,00 m h 0,80 m) će biti postavlјeni ispod tendi, duž Glavne ulice.

Izlagači svoje stolove opremaju 23. juna, najkasnije do 9.00 časova (u tom periodu biće dozvolјen ulazak na Glavnu ulicu automobilima, period zadržavanja automobila je 15 min).
Kotizacija za izlagački sto iznosi 2.500,00 dinara (iznos kotizacije je za dva dana).

Broj tekućeg računa za uplatu kotizacije: 840-813668-32

Popunjenu prijavu za manifestaciju (u prilogu) možete dostaviti na e-mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ili na adresu Turistička organizacija Grada Sombora, Trg Svetog Đorđa 1, Gradska kuća, 25000 Sombor najkasnije do 16.06.2023. godine ili do popune mesta.

Organizator se obavezuje da u ceni kotizacije izlagaču obezbedi:
- izlagački stoili štand (natkriven)
-osvetlјenje
-medijsku pokrivenost manifestacije.

Ukoliko dođe do nepredviđenih vremenskih ili drugih poteškoća, organizator zadržava pravo promene rasporeda održavanja manifestacije.
Organizator ne snosi troškove eventualnog oštećenja izložbenih predmeta.
Izlagač se obavezuje da se u svemu pridržavazakona i podzakonskih akata RS i APV vezanih za svoju delatnost, u slučaju nepoštovanja istih, samostalno odgovara pred nadležnim organima. Izlagači koji imaju zakonsku obavezu izdavanja fiskalnih računa u obavezi su da ih izdaju na licu mesta.
Izlagač potvrđuje da je upoznat sa svim pravilima i obavezama i da iste prihvata svojim potpisom.

Prijave možete da preuzmete ovde: Prijava 1 strana Prijava 2 strana

Slobodno vreme

Lifestyle

Meso je neophodno za obranu od depresije i teskobe, tvrdi nutricionistikinja i psihijatrica s Harvarda, dr Džordžija Ede...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.