subota, 27 maj 2023 11:48

NASTAVAK ULAGANJA U SPORT: Grad Sombor finansira obnovu stadiona FK Hajduk

U TOKU je sanacija i adaptacija tribina na fudbalskom stadionu FK „Hajduk“ u Staparu kod Sombora, u sklopu kojih je izgrađen prostor za stadionsku ložu, te postavljene čelične stepenice.

- Osnovni uslov za sprovođenje aktivnosti iz oblasti sporta, fizičkog vaspitanja i rekreacije jeste postojanje dovoljnog broja sportskih objekata, koji zadovoljavaju propisane uslove kako bi se u njima mogle odvijati sportske aktivnosti. Tim povodom, Grad Sombor je iz budžeta za 2023. godinu izdvojio više od osam miliona dinara za unapređenje sportske infrastrukture, a među njima je i tribina u Staparu - istakla je Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća. - Nadamo se da će ovim ulaganjima meštani i fudbaleri naseljenog mesta Stapar imati bolje uslove kada su u pitanju odigravanja važnih utakmica, kao i provođenje slobodnog vremena u lepšem i boljem ambijentu na fudbalskom stadonu.

U sklopu ulaganja u sportsku infrastrukturu do sada su završeni radovi na izgradnji nove trim staze u Bloku 82 u Rokovačkoj šumi, gde su građani Sombora dobili novu trim stazu u dužini od 750 metara, a sve u cilju rekreacije i provođenju slobodnog vremena u prirodi. Zatim, završeni su radovi na postavljanju nadstršnice nad fudbalskim tribinama u Kljajićevu, gde su takođe završeni radovi na adaptaciji bazena, oko kojeg je izliven betonski plato i postavljena protivklizna podloga, te zamenjene dotrajale trščane nadstrešnice.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.