četvrtak, 25 maj 2023 05:34

Priveden taksista - vozio pod uticajem kanabisa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru isključili su iz saobraćaja 27-godišnjeg vozača taksija, koji je vozio pod dejstvom kanabisa. Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Inače, tokom prethodne nedelje na području Policijske uprave u Somboru evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo teške i sedam lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest, a zbog nasilničke vožnje tri vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila teške i četvoro lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač i jedan zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola i dva zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile teške i tri lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dva lica zadobila teške telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Policija je napisala 42 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdala 153 prekršajnih naloga

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.