četvrtak, 25 maj 2023 05:32

Tretman suzbijanјa komaraca iz vazduha i sa zemlje od 29. maja do 18. juna

Obaveštavamo građane grada Sombora da će u periodu od 29. maja do 18. Juna 2023.godine preduzeće „ORIS“ d.o.o Sombor i „Ciklonizacija“ AD Novi Sad, sprovesti tretman suzbijanja odraslih komaraca iz vazduha i sa zemlјe. Tretman iz vazduha sprovodiće se na području grada Sombora i zaštitne zone oko naselјenih mesta u priobalјu Dunava, dok će tretmanom sa zemlјe biti obuhvaćena sva naselјena mesta grada Sombora.

Tretmani će se sprovoditi u danima sa povolјnom meteorološkom situacijom. Iz vazduha, tretman će se sprovoditi preparatom na bazi aktivne materije lambda-cihalotrin, dok će se tretman sa zemlјe sprovoditi preparatom na bazi aktivne materije deltametrin. Upozoravaju se pčelari da su preparati štetni za pčele, te da košnice zatvore ili udalјe najmanje pet kilometara od mesta tretiranja.

Mape sa lokacijama na kojima se vrši tretman nalaze se na fb i internet stranici preduzeća „ORIS“ d.o.o Sombor, gde se mogu pratiti najave i precizni termini radova. Dostupan telefon za sva pitanja je: 025/ 515 50 55.

Slobodno vreme

Lifestyle

Lekari uvek upozoravaju na važnost vitamina u telu, no ima i nekih drugih elemenata vrlo bitnih za pravilno funkcinisanj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.