Sombor domaćin prvenstva u dizanju tegova Sombor domaćin prvenstva u dizanju tegova
sreda, 24 maj 2023 07:25

Sombor domaćin prvenstva u dizanju tegova

 

U nedelju, 28. maja u Somboru će se održati Pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije za juniorke i takmičarke do 23 godine, Studentsko prvenstvo Srbije u dizanju tegova. Kako se navodi, isto će se održati u Sokolskom domu (Partizan) sa početkom u 11 časova. Zvanično merenje biće organizovano dva časa ranije.

Takmičenje zajednički organizuju Savez Srbije za dizanje tegova, Savez za dizanje tegova Vojvodine, Ministarstvo omladine i sporta Srbije i Klub dizača tegova Radnički iz Sombora. Prijavljeno je preko 20 takmičarki u više težinskih kategorija.

Finalnu listu učesnika možete pogledati u prilogu. Organizatori pozivaju sve simpatizere i ljubitelje ovog sporta da dođu i pruže podršku takmičarkama. Ulaz je besplatan.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.