utorak, 23 maj 2023 05:17

Somborcima deveto mesto na kadetskom prvenstvu Srbije

 

Požarevac je proteklog vikenda bio domaćin finalnog turnira kadetskog prvenstva Srbije.

Mesto među dvanaest najboljih ekipa države obezbedio je bio i Odbojkaški klub Sombor. Svi učesnici su bili podeljeni u četiri grupe, a ekipa Sombora je nastupila u grupi V sa beogradskim Partizanom i kraljevačkom Ribnicom.

Somborci su takmičenje započeli porazom od Partizana sa 3:1 (19:25, 25:15, 25:15, 25:16). Identičnim rezultatom su poraženi i od Ribnice, po setovima (21:25, 25:18, 25:23, 25:22). Interesantno je da su u oba meča igrači somborskog tima utakmicu dobili prvi set. S obzirom na dupli poraz, Sombor je takmičenje u grupi završio na poslednjem (trećem) mestu, te su se našli u razigravanju za plasman od 9. do 12. mesta sa ekipama Loznice, Proletera (Zrenjanin) i Užica.

U prvom meču bili su bolji od Loznice sa 3:0 (27:25, 25:20, 25:14), da bi potom za 9. mesto savladali i Proleter sa maksimalnih 3:0 (25:22, 25:16, 25:16). Titula prvaka Srbije pripala je novosadskoj Vojvodini koja je u finali bila bolja od Crvene Zvezde, dok je bronza pripala Partizanu koji je utešnom finalu savladao Mladi Radnik iz Požarevca.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.