Poljoprivrednici blokirali izlaze iz Sombora Izvor: RTV
petak, 19 maj 2023 15:46

Poljoprivrednici blokirali izlaze iz Sombora

Poljoprivrednici iz Sombora i okolnih sela danas u blokadi drže puteve koji iz Sombira vode prema Subotici, Odžacima i Novom Sadu. Ovi putni pravci u blokadi se drže po dva sata, nakon toga saobraćaj se proputšta dva sata, pa sledi nova blokada na dva sata.
Poljoprivednici traktorim blokiraju put Sombor-Odžaci-Novi Sad kod mosta na Staparskom putu, put Sombor-Vrbas-Novi Sad na raskrsnici u Kljajićevu i put Sombor-Subotica kod obilaznice na Subotičkom putu.

Nova blokada je od 16 do 18 sati.

Poljoprivrednici u Somboru nemaju svoje udruženje, ali podržavaju zahteve udruženja koja su na protestima i kažu blokade u Sombru trajaće koliko i u celoj Srbiji

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.