petak, 19 maj 2023 05:22

Tetman suzbijanјa komaraca iz vazduha i sa zemlje u opštini Sombor od 19. maja do 4. juna

Obaveštavamo građane da će u periodu od 19. maja do 04. juna 2023. godine preduzeće „ORIS“ DOO Sombor u saradnji sa „Ciklonizacija“ AD Novi Sad, sprovesti tretman suzbijanja odraslih komaraca iz vazduha i sa zemlјe na području priobalne zone Dunava i naselјenih mesta Bezdan, Kolut, Bački Breg i Bački Monoštor, ukoliko meteorološke prilike budu povolјne.

Tretman iz vazduha će se sprovoditi preparatom na bazi aktivne materije lambda-cihalotrin. Tretman sa zemlјe, u istim naselјenim mestima, izvršiće se ULV tehnikom, preparatom na bazi aktivne materije deltametrin. Navedeni preparati su štetni za pčele, te se mole pčelari da zašite ili izmeste svoje košnice najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje tri dana.

Kontakt telefon dostupan za sva pitanja je: 025/ 515 50 55.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.