utorak, 16 maj 2023 06:17

Rvači somborskog "Radničkog" najbolji u Srbiji

 

U subotu, 13. maja održano je prvenstvo Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom u uzrastu U15 u Kanjiži. Rvači „Radničkog“ su ostvarili odličan uspeh osvojivši ekipno prvo mesto od 27 klubova i 127 takmičara. David Mazinjanin (62 kg) je sa četiri dominantne pobede tehničkim tušem i bez jednog izgubljenog boda osvojio zlatnu medalju i time pokazao da se na njega može ozbiljno računati za reprezentaciju Srbije.

Zlatnu medalju osvojio je i Kristian Dobi (48 kg) koji je u sva tri meča lako savladao protivnike. Kristianu je u zadnje dve godine izmicala zlatna medalja sa prvenstva države, da bi konačno ove godine osvojio očekivano zlato.

U kategoriji do 85 kg Srđan Todorović sa tri pobede ulazi u finale gde gubi meč. Srđan je u četvrtfinalu pobedio reprezentativca Srbije i osvajača medalje sa Balkanskog prvenstva, ali svojom nepažnjom gubi finalni meč i osvaja srebrnu medalju. U kategoriji do 57 kg Uroš Ilić je sa četiri pobede i jednim porazom osvoji bronzanu medalju u konkurenciji od 24 takmičara prikazavši odlične borbe.

Bronzu je sa tri pobede i jednim porazom osvojio i Mladen Batalo (68 kg), kao i Nikola Gunj u kategoriji do 100 kg.

Milošu Ranisavljeviću (41 kg) za nijansu izmiče treće mesto i morao se zadovoljiti četvrtim mestom. Peta mesta osvojili su: Ilija Hinić, Jovan Kosovac i Nemanja Lončarević. Bez plasmana ostali su: Marko Mamula i Filip Lakatoš. Sve pohvale ovoj mladoj ekipi koja se pokazala odlično iako je više od pola ekipe bila dve godine mlađa od svojih rivala. Ovo je veoma veliki uspeh za ovako mladu ekipu koja je ubedljivo osvojila prvo mesto na državnom prvenstvu – navodi se u klupskom izveštaju.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.