Javni poziv za rešavanje stambenih potreba izbeglica od 25. juna Javni poziv za rešavanje stambenih potreba izbeglica od 25. juna
četvrtak, 14 maj 2020 06:11

Javni poziv za rešavanje stambenih potreba izbeglica od 25. juna

Javni poziv za dodelu pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica kroz kupovinu 15 seoskih kuća sa okućnicom i za dodelu paketa pomoći, u okviru Regionalnog stambenog programa, koji je odložen zbog vanrednog stanja izazvanog pandemijom korona virusa, biće objavljen 25. juna 2020. godine.

Osobe koje su stekle status izbeglih lica usled događaja iz perioda od 1991. do 1995. godine putem ovog Javnog poziva mogu da dobiju bespovratnu pomoć za rešavanje stambenih potreba. Maksimalan iznos koji se odobrava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom je 9.500 evra, a za dodelu paketa pomoći u vidu građevinskog materijala je do 1.500 evra po porodičnom domaćinstvu.

Javni poziv će trajati od 25. juna 2020. godine do 14. avgusta 2020. godine.

Za više informacija pogledajte ovde.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.