utorak, 11 april 2023 05:35

Crveni krst Sombor organizuje 51. gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći

 

Crveni krst Sombor, uz podršku Grada Sombora, a u okviru manifestacije ,,Dan dobrih dela’’ u sredu 12. aprila u parku Heroja organizuje 51. gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći.

Stečeno znanje i veštine u prethodna dva meseca obuke, prikazaće 13 ekipa iz Sombora i dve ekipe iz Apatina, na pet takmičarskih punktova, dok ih na ostalim punktovima očekuje prezentovanje sportskih aktivnosti, kao i poligon spretnosti.

Otvaranje takmičenja biće upriličeno u 11 časova ispred zgrade Županije.

Izvor: Noviradiosombor.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.