utorak, 11 april 2023 05:33

Bokserima somborskog kluba šest medalja na Prvenstvu Srbije u Valjevu

Proteklih par dana u valjevskoj hali Student održano je Pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu za pionire, kadete i juniore u obe konkurencije. Somborski bokseri su i ovoga puta bili na visini zadatka.

Osvojili su šest odličja, po dve zlatne, srebrne i bronzane. Najsjajnije medalje osvojili su juniori Veljko Ristić (80 kg) i Nikola Bogatinovski (52 kg). Treba napomenuti i da je Nikolai pripao i pehar najboljeg juniora proteklog prvenstva. Srebro u istoj kategoriji pripalo je i Nemanji Nikoliću (50 kg) u muškoj odnosno Mariji Lukić (54 kg) u ženskoj konkurenciji.

Kadetkinja Nataša Lukić (50 kg) takođe se okitila srebrom, dok je pionir Aleksej Racić (30 kg) na kraju zauzeo treće mesto.

Po rečima Stojana Kneževića, trenera somborskog kluba, rezultat je mogao da bude i bolji da nije bilo nekoliko sportnih odluka na štetu njegovom kluba. Ipak, istakao je hrabre borbe svojih pulena, pre svega braće Miloša i Stefana Došena, Milana Vukovića, Andrijane Anđelić i Jovana Benčika.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.