ponedeljak, 10 april 2023 06:01

Teretni vagoni iskliznuli kod Crvenke: Železnički saobraćaj u prekidu

Četiri teretna vagona sa melasom iskliznula su na pruzi kod Crvenke. Nema povređenih, kao ni opasnosti po ljude i životnu sredinu, saopštila je "Infrastruktura železnice Srbije".

Četiri teretna vagona iskliznula su sa koloseka na železničkoj deonici Crvenka–Sivac, na pruzi Vrbas–Sombor, iz sastava teretnog voza koji je prevozio melasu.

Prilikom iskliznuća nije bilo povređenih, a voz nije prevozio opasne materije, pa nema nikakvih opasnosti po ljude i životnu sredinu, saopštila je "Infrastruktura železnice Srbije".

Železnički saobraćaj u prekidu

U sastavu teretnog voza bilo je osamnaest vagona, od kojih su iskliznula četiri (od trećih do šestih kola od lokomotive).

Železnički saobraćaj na pruzi je u prekidu. Inače, na pruzi nema putničkih vozova i saobraćaju samo teretni vozovi.

Na mesto iskliznuća upućen je pomoćni voz "Infrastrukture železnice Srbije" za raščišćavanje posledica vanrednih događaja, kako bi pruga što pre bila osposobljena.

Železnička komisija će utvrditi uzroke nezgode, navodi se u saopštenju.

(RTS)

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.