ponedeljak, 10 april 2023 05:59

Nastavlja se dobra saradnјa grada Sombora i romske zajednice

Povodom Svetskog dana Roma, u zgradi Županije, gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, zajedno sa saradnicima, upriličio je prijem za pripadnike romske zajednice. Sastanku su prisustvovali predsednik Upravnog odbora Saveza romskih nevladinih organizacija Zapadnobačkog okruga, Stevan Oršoš, predsednik Udruženja mladih Roma Sombor, Stevan Nikolić, predsednik Udruženja Roma Doroslovo, Jovan Nikolić, kao i predstavnici Roma iz Bezdana, Branka Bošković i Savo Jovanović.

Na sastanku se razgovaralo o saradnji Grada i romske zajednice, te implementaciji mera iz Lokalnog akcionog plana Roma.

Kako je istakao Antonio Ratković, Grad Sombor uvažava i ceni spremnost romske zajednice na zajedničku saradnju na svim pitanjima iz oblasti vezanih za socijalno uklјučivanje Roma i Romkinja.
Aleksandar Radulović, koordinator za romska pitanja, naglasio je dobru saradnju Grada sa Nacionalnim savetom romske nacionalne manjine i pohvalio saradnju sa romskom zajednicom.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.