četvrtak, 30 mart 2023 07:04

U Somboru u aprilu 15. po redu Međunarodni festival cveća

Od 19. do 23. aprila biće po 15. put održan Međunarodni festival cveća pod pokroviteljstvom Grada Sombora.

Na festivalu će na glavnoj ulici, Kralja Petra I, posetioci iz svih krajeva Srbije ali i regiona moći da vide ponudu više od 200 izlagača svih vrsta i sorti cveća, a očekuje se učešće i više udruženja starih zanata, svećara, medokolačara…

Kao i prethodnih godina, u ponudi će biti i raznovrsno saksijsko i baštensko bilje, kao i prateća oprema za bašte i terase.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.