ponedeljak, 27 mart 2023 09:48

Tijana Kabić iz ARK Somaraton vicešampionka Novosadskog polumaratona

U nedelju 26.03.2023. godine održano je jubilarno 30. izdanje polumaratona u Novom Sadu.

Takmičenja su održana u više disciplina, a pobednik ovogodišnje trke na 21 kilometar, bio je Novosađanin Milivoje Jovović. U polumaratonu u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Beograđanka Marina Wong, dok je vicešampionsku titulu istrčala članica Atletsko rekreativnog kluba ‘‘Somaraton‘‘ iz Sombora Tijane Kabić. Bronzanu poziciju na trci na 10 kilometara istrčao je Robert Lalić, Ark ‘’Somaraton’’ Sombor.

Polumaratonsku distancu od članova ‘’Somaratna’’ istrčali su i Zoran Nikolić, Boško Jerković, Damir Milankov, Bogdan Nikolić, Vladimir Bulaić, Arpad Šarkezi a trku na 10 km. uspešno istrčala Danica Grujić Firanj.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.